Noa Lang verklaart afwezigheid: Pfeiffer en verkeerde diagnoses de boosdoeners

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Noa Lang verklaart afwezigheid: Pfeiffer en verkeerde diagnoses de boosdoeners

Noa Lang tijdens het kampioensfeest van PSV
Noa Lang tijdens het kampioensfeest van PSVANP
PSV'er Noa Lang zegt dat zijn lange afwezigheid komt door verkeerde diagnoses over zijn hamstringblessure en doordat hij de ziekte van Pfeiffer kreeg. "Ik houd dingen graag privé, maar ik vind dat ik nu wel dingen duidelijk moet maken", schrijft de 24-jarige aanvaller op Instagram.

"Mentaal was het geen makkelijk jaar", aldus Lang. "Elke wedstrijd was het confronterend om mijn team te zien spelen en zelf niet mee te kunnen doen door een hamstringprobleem waar ik sinds augustus last van heb, maar door drie verkeerde diagnoses pas in januari achter ben gekomen."

PSV meldde eind januari na de wedstrijd tegen Almere City dat de voetballer opnieuw langere tijd uitgeschakeld was, nadat hij al twee keer eerder in het seizoen aan de kant had gestaan met een hamstringblessure. De wedstrijd tegen Almere was zijn eerste in bijna vier maanden.

Pfeiffer

"Het probleem leek veel erger dan wat er eerst werd verteld", legt Lang uit. "Dat verklaart waarom ik elke keer als ik minuten begon te maken, weer last kreeg van mijn hamstring. Er zijn fouten gemaakt, maar ik neem niemand iets kwalijk."

Lang meldde daarnaast dat hij de ziekte van Pfeiffer had opgelopen, wat de revalidatie niet makkelijker maakte. "Ik wil iedereen binnen PSV bedanken voor alle steun en waardering. PSV is een warme familieclub en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken, ook al voelde dat voor mij persoonlijk de afgelopen maanden niet zo."

Onvergetelijk

De voetballer zei zich te focussen op volgend seizoen en dat hij had genoten van de afgelopen dagen, waarin PSV het kampioensfeest vierde. "Dat was gruwelijk man. Ik ga dit nooit meer vergeten."

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen