Paolo Montero neemt honneurs waar bij Juventus na Allegri-ontslag

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Paolo Montero neemt honneurs waar bij Juventus na Allegri-ontslag

Clublegende Paolo Montero zit de laatste twee duels op de bank bij Juventus
Clublegende Paolo Montero zit de laatste twee duels op de bank bij JuventusProfimedia
Paolo Montero neemt de leiding over bij Juventus voor de laatste twee duels. De voormalige Juventus-speler maakte vanochtend zijn debuut in de training met het eerste team. Hij blijft op de bank bij Juve om het team te leiden tegen Bologna en Monza.

"De komende twee speeldagen van de Serie A, de laatste van het seizoen 2023-24, zal Paolo Montero op de bank van het eerste mannenteam zitten."

Aldus de officiële melding van Juventus, na het ontslag van coach Massimiliano Allegri. "Montero - herinnert de club - is momenteel de coach van het Onder-19 team dat gisteren, 18 mei, nog het Primavera 1-kampioenschap won. Vandaag , zondag 19 mei, zal hij zijn eerste training leiden met het team dat hij vervolgens zal leiden in de wedstrijden tegen Bologna (maandag 20 om 20.45 uur in het Dall'Ara) en tegen Monza, in het Allianz Stadion, op een nog nader te bepalen datum en tijd, een wedstrijd die ons seizoen zal afsluiten."

"Aan Paolo, eerst een Juventus-legende op het veld, dan een drager van Juventus-DNA op de bank, de beste wensen voor deze dubbele verbintenis," besluit de club.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen