Jens Toornstra blijft Utrecht nog een jaar trouw: 'Kent het klappen van de zweep'

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Jens Toornstra blijft Utrecht nog een jaar trouw: 'Kent het klappen van de zweep'

Jens Toornstra viert zijn goal tegen PEC
Jens Toornstra viert zijn goal tegen PECANP
Jens Toornstra blijft ook volgend seizoen deel uitmaken van de selectie van FC Utrecht. De Eredivisionist heeft de optie in het contract van de 35-jarige middenvelder gelicht.

Toornstra kwam in de zomer van 2022 over van Feyenoord en speelde inmiddels 122 officiële duels voor FC Utrecht, waarvoor hij eerder tussen 2012 en 2014 al anderhalf jaar uitkwam. Zijn profloopbaan begon hij bij ADO Den Haag. Na zijn eerste verblijf in Utrecht verkocht de club hem in 2014 aan Feyenoord. Met die club werd hij in 2017 landskampioen en won hij twee keer de KNVB-beker. Toornstra heeft vier interlands voor Oranje gespeeld.

De recente statistieken van Jens Toornstra
De recente statistieken van Jens ToornstraFlashscore

"Jens behoort tot de meest ervaren profs op de Nederlandse velden", zegt trainer Ron Jans op de website van de club. "Hij kent als geen ander het klappen van de zweep in de Eredivisie en is nu nog net zo fit als tijdens zijn eerste periode bij FC Utrecht. Zijn statistieken zijn ronduit indrukwekkend."

Ook technisch directeur Jordy Zuidam roemt de bijdrage van Toornstra. "Hij stelt zichzelf altijd volledig in dienst van de ploeg. Jens is een teamplayer, binnen en buiten het veld. Hij is bovendien een voorbeeld voor de jongere spelers."

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen