Nuggets en Pacers vechten zich allebei terug in hun series in NBA play-offs

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Nuggets en Pacers vechten zich allebei terug in hun series in NBA play-offs

De New York Knicks leden hun eerste verlies tegen de Indiana Pacers
De New York Knicks leden hun eerste verlies tegen de Indiana PacersAFP
Titelverdediger Denver Nuggets heeft de Minnesota Timberwolves zijn eerste nederlaag in de NBA play-offs bezorgd. Dankzij de uitstekende prestaties van Nikola Jokic en Jamal Murray wonnen de Nets de derde wedstrijd van de reeks en brachten ze de achterstand terug tot 1-2. De Indiana Pacers deden hetzelfde door de New York Knicks te verslaan.

De Knicks verloren de derde wedstrijd van de kwartfinalereeks van de Pacers met 106-111. Desondanks leidt de ploeg onder leiding van de Duitse center Isaiah Hartenstein met 2-1 in de best-of-seven-serie.

De wedstrijd in Indianapolis was lange tijd close. De Pacers namen pas 16 seconden voor de laatste zoemer voor het eerst de leiding. Topscorer Tyrese Haliburton (35 punten) zette de toon voor zijn teamgenoot Andrew Nembhard, die een score maakte vanaf een negen-en-een-halve meter.

De Knicks misten verschillende sterspelers in Julius Randle, Bojan Bogdanovic en Mitchell Robinson. Donte DiVincenzo (35 punten) en Jalen Brunson (26) konden hun afwezigheid maar beperkt opvangen.

Nuggets

Ondertussen sloeg titelverdediger Denver Nuggets toe tegen de Minnesota Timberwolves. Na twee thuisnederlagen won de ploeg onder leiding van tweevoudig MVP Nikola Jokic de derde wedstrijd in Minneapolis met 117-90 om de reeks naar 1-2 te brengen.

Het was de eerste nederlaag in de huidige play-offs voor de Timberwolves, die zondag opnieuw thuis zullen spelen in de vierde ontmoeting.

De sleutel tot het eerste succes van de Nuggets was een samenhangende teamprestatie. Zeven spelers scoorden de dubbele cijfers, aangevoerd door de uitblinkende Jokic, die 30 punten, 14 rebounds en 9 assists liet noteren. De topscorer van Minnesota was Anthony Edwards (19).

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen