Uitblinker Vinicius Jr. kijkt uit naar volgende week: 'Thuis magische avond beleven'

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Uitblinker Vinicius Jr. kijkt uit naar volgende week: 'Thuis magische avond beleven'

Vinícius Jr. na de 2-2 tegen Bayern
Vinícius Jr. na de 2-2 tegen BayernAFP
Vinicius Jr. was de grote man bij Real Madrid met zijn twee doelpunten. Met een late penalty bracht de Braziliaanse aanvaller de grootmachten op gelijke hoogte en zorgde hij voor een allesbeslissend affiche in het Estadio Santiago Bernabéu voor woensdag 8 mei.

Na afloop van de wedstrijd blikte Vinicius terug op een bewogen wedstrijd waarin Bayern terugkwam van 0-1 naar 2-1. De weerbaarheid van Real zorgde echter voor de gelijkmaker. “We moeten doorgaan met een koel hoofd, rusten tot volgende week en we zullen alles geven om zegevierend uit het Bernabéu te vertrekken naar Londen”, zei de tweevoudig doelpuntenmaker.

“Ik ben heel blij dat ik twee doelpunten heb kunnen maken, en nu moeten we thuis een magische avond beleven.”

De statistieken van Vinícius Jr. tegen Bayern
De statistieken van Vinícius Jr. tegen BayernOpta via Pressbox/AFP

Vinicius jaagt met Real Madrid op een 15e Champions League en zijn tweede. Real Madrid is nog ongeslagen in de Champions League en moest dit hele seizoen enkel een nederlaag slikken tegen Atlético Madrid.

“In deze competitie is het belangrijk om niet te verliezen, en we zijn hier omdat we nog niet verloren hebben. Dus we moeten doorgaan, grote dingen doen en Madrid brengen waar het verdient te zijn; de finale.”

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen