Kroos blijft vol vertrouwen na gelijkspel: 'Overtuigd dat we thuis verder komen'

Meer

Toni Kroos gaf de assist op Vinicius Jr.'s 0-1
Toni Kroos gaf de assist op Vinicius Jr.'s 0-1AFP
Na de late gelijkmaker in de eerste halve finale bij Bayern München, gelooft Toni Kroos dat Real Madrid op de goede weg is.

"In de rust had ik een resultaat 2-2 gehaat, maar nu ben ik natuurlijk dolblij", zei de international op Prime Video. "Ik denk dat het een eerlijk resultaat is. We zijn ervan overtuigd dat we thuis verder komen."

De tweede wedstrijd vindt plaats op 8 mei in de Spaanse hoofdstad - beide teams dromen van de finale op 1 juni in Wembley Stadium. Kroos dicteerde het spel van Real en zette via Vinicius Junior met een droompass de 1-0 op. Toen Vinicius in de 83e minuut een strafschop scoorde om er 2-2 van te maken, zat Kroos al op de bank.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?