Carlo Ancelotti haalt na halve finale uit naar Real-spelers: 'We waren te slap'

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Carlo Ancelotti haalt na halve finale uit naar Real-spelers: 'We waren te slap'

Ancelotti was niet blij met de houding van zijn spelers
Ancelotti was niet blij met de houding van zijn spelersEPA
Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid was niet te spreken over de houding van zijn spelers na het 2-2-gelijkspel tegen Bayern München in de halve finales van de Champions League. De Italiaan vond ze te slap, zo zei hij na het duel.

"Het resultaat is goed, maar we konden beter. Bayern liet het beste van zichzelf zien en wij deden dat niet. We moeten volgende week echt beter", aldus de 64-jarige oefenmeester.

Bayern - Real Madrid
Bayern - Real MadridFlashshare

Met name de inzet was volgens Ancelotti ondermaats. "Het ontbrak aan intensiteit. We gaven te veel kansen weg en daardoor hadden we niet de controle. We waren te slap." Met enkele wissels probeerde de oud-coach van Bayern nog voor de winst te gaan in München, maar dat mislukte.

Recordhouder

Volgende week is de return in Madrid. De andere halve finale gaat tussen Borussia Dortmund en PSG, die elkaar woensdagavond voor het eerst treffen. De finale op Wembley in Londen is 6 juni.

Real Madrid is recordhouder in de Champions League en won het toernooi al veertien keer, voor het laatst in 2022. Bayern was twee jaar daarvoor voor het laatst de beste.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen