Tuchel baalt, Ancelotti redelijk tevreden na gelijkspel in eerste halve finale

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Tuchel baalt, Ancelotti redelijk tevreden na gelijkspel in eerste halve finale

Bayern baalt van gemiste kansen na gelijkspel tegen Real Madrid
Bayern baalt van gemiste kansen na gelijkspel tegen Real MadridProfimedia
Trainer Thomas Tuchel van Bayern München baalde na afloop van de eerste halve finale in de Champions League tegen Real Madrid (2-2) van de gemiste kansen van zijn ploeg. "We hadden een geweldige openingsfase en we hadden toen op voorsprong moeten komen", keek de coach na afloop terug.

"We kwamen alsnog op voorsprong in de tweede helft en daarna hadden we kansen op meer", zei Tuchel bij Amazon Prime. "Maar als we winnen in Madrid gaan we naar Wembley", refereerde de coach aan de locatie van de finale.

Konrad Laimer was het eens met zijn trainer. "We hadden veel kansen, maar we waren een paar keer niet scherp genoeg. Zij hadden drie kansen en maakten twee doelpunten", verklaarde de middenvelder van Bayern.

Bayern - Real Madrid
Bayern - Real MadridFlashshare

Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid was redelijk tevreden na het gelijkspel. "Het is een goed resultaat, al hadden we beter kunnen spelen", zei de Italiaan. "Ons beste spel speelden we aan het begin van de tweede helft, maar dat was precies het moment dat zij twee keer scoorden."

Bayern draaide in de tweede helft dankzij Leroy Sané en Harry Kane een achterstand om in een 2-1-voorsprong. In de slotfase bracht Vinícius Júnior, die ook de openingstreffer had gemaakt, Real vanaf de strafschopstip langszij.

De return staat op woensdag 8 mei op het programma in Madrid.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen