Oosting wil met Twente op laatste speeldag 'geweldig seizoen' voorronde CL halen

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Oosting wil met Twente op laatste speeldag 'geweldig seizoen' voorronde CL halen

Oosting hoopt met Twente de voorronden van de CL te halen
Oosting hoopt met Twente de voorronden van de CL te halenANP
FC Twente wil zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle de kroon op een mooi seizoen zetten. De club wil met een zege de derde eindklassering van de Eredivisie veiligstellen en mag dan aan de voorronden van de nieuwe editie van de Champions League deelnemen.

FC Twente verdedigt in de laatste speelronde een voorsprong van 2 punten op AZ, dat FC Utrecht ontvangt. Het doelsaldo van FC Twente is een treffer beter dan dat van AZ. "We hebben een geweldig seizoen", zegt trainer Joseph Oosting op de website van FC Twente. "We moeten zorgen dat we gefocust blijven op datgene wat we het hele jaar al goed doen, zowel aanvallend en verdedigend. We willen ten koste van alles winnen."

De stand bovenin de Eredivisie
De stand bovenin de EredivisieFlashshare

FC Twente verzuimde twee weken geleden in de verloren uitwedstrijd bij AZ (2-1) de derde eindklassering veilig te stellen. De club uit Enschede rekende afgelopen zondag kordaat af met het al gedegradeerde FC Volendam (7-2). "Ondanks dat we twee keer achter kwamen tegen Volendam was het een goede wedstrijd van onze kant", vertelt Oosting. "Een wedstrijd die we dicteerden. Ik zag een ploeg die, net als het hele jaar, met ambitie, flair en lef speelde. We staan nu op de derde plek. Wie had dat voor het seizoen verwacht? We hebben onze doelstelling gehaald en nu willen we ook onze ambitie halen, dat is plek drie."

Trainer Oosting reist met een fitte selectie naar Zwolle.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen