Arne Slot mist acht spelers in zijn afscheidsduel met Feyenoord tegen Excelsior

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Arne Slot mist acht spelers in zijn afscheidsduel met Feyenoord tegen Excelsior

Arne Slot staat zondagmiddag in de De Kuip voor het laatst langs de lijn bij Feyenoord
Arne Slot staat zondagmiddag in de De Kuip voor het laatst langs de lijn bij FeyenoordANP
Trainer Arne Slot mist in zijn laatste wedstrijd met Feyenoord veel spelers. Hij kan zondag in het thuisduel met Excelsior geen beroep doen op Santiago Giménez, Quinten Timber, Mats Wieffer, Quilindschy Hartman, Kostas Lamprou, Gjivai Zechiël en Antoni Milambo. Thomas Beelen is ziek.

De persconferentie van Feyenoord begon een half uur later dan gepland. "Het gevoel dat ik hier weg ga wordt steeds sterker", zei Slot. "Daarom ben ik wat later. Sommige mensen wil je niet alleen maar een hand schudden. Het doet me best wel veel. Het gaat er op dat soort momenten niet om of je kampioen bent geworden of de beker hebt gewonnen, maar meer om de waardering tussen mensen. Te merken dat mensen het oprecht jammer vinden dat je weggaat, met woorden kun je dat zeggen maar als je het ziet aan de gezichtsuitdrukking van mensen, dan doet dat best wel veel met me."

Slot vertrekt naar Liverpool, alleen Feyenoord en de Engelse topclub moeten dat nog bevestigen. Hij neemt zijn assistent Sipke Hulshoff mee en die ontbreekt daarom in de technische staf van het Nederlands elftal op het EK in Duitsland.

Slot heeft er alle vertrouwen in dat de nummer 2 van de Eredivisie het seizoen tegen Excelsior goed afsluit. "Deze groep heeft al een heel jaar aangetoond dat het een hekel heeft aan verliezen. Dat verwacht ik zondag ook weer. Nu komen er ook veel jongens in het veld die misschien wel heel veel zin hebben om te spelen. Dus is het overbodig om te zeggen dat wij heel graag willen winnen."

Affiche Feyenoord-Excelsior
Affiche Feyenoord-ExcelsiorFlashsha.re
Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen