Tüchel komt met goed nieuws: De Ligt kan voor Bayern spelen tegen Real Madrid

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Tüchel komt met goed nieuws: De Ligt kan voor Bayern spelen tegen Real Madrid

Thomas Tüchel kijkt Matthijs de Ligt strak aan
Thomas Tüchel kijkt Matthijs de Ligt strak aanAFP
Matthijs de Ligt kan woensdagavond voor Bayern München uitkomen in de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions league. Dat vertelde zijn trainer Thomas Tuchel op een afsluitende persconferentie in Estadio Santiago Bernabéu.

De 24-jarige De Ligt miste vorige week het thuisduel met Real Madrid (2-2) door een knieblessure. Kim Min-jae, de vervanger van gekwetste Nederlander, zag er niet goed uit bij beide treffers van de bezoekers. De verwachting is dat De Ligt en Eric Dier de centrale verdedigers van Bayern voor het uitduel met Real zijn.

Matthijs de Ligt's recente blessurehistorie
Matthijs de Ligt's recente blessurehistorieFlashscore

Bayern slaagde er vorige week niet in een veldoverwicht met een zege te belonen. "En nu moeten we een van de lastigste uitduels winnen", besefte Tuchel. "Dat is niet onmogelijk. En daar gaan we ook voor. We willen naar de finale op Wembley. Ik denk dat het een wedstrijd met verschillende fasen wordt. Beide ploegen zullen moeten lijden. Beide ploegen kunnen goed op balbezit spelen en zijn sterk in de omschakeling. We zullen goed met de kansen moeten omgaan die we krijgen. En we zullen ook een beetje geluk moeten hebben."

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen