ManUnited lijdt fikse nederlaag bij Palace en laat kans op plek zes liggen

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

ManUnited lijdt fikse nederlaag bij Palace en laat kans op plek zes liggen

Tyrick Mitchell viert de 3-0
Tyrick Mitchell viert de 3-0AFP
Erik ten Hag heeft een pijnlijke nederlaag geleden met Manchester United. De trainer kon niet voorkomen dat zijn ploeg werd vernederd in het uitduel met Crystal Palace (4-0).

Michael Olise en Jean-Philippe Mateta scoorden voor rust op Selhurst Park. Tyrick Mitchell en opnieuw Olise troffen in de tweede helft doel voor de nummer 14 van de Premier League. Jairo Riedewald mocht in de 68e minuut invallen bij Crystal PalaceUnited blijft de nummer 8 van de ranglijst en loopt met deze positie Europees voetbal mis als het op 25 mei de finale tegen Manchester City om winst van de FA Cup verliest.

Statistieken
StatistiekenFlashshare

Bayern?

Ten Hag staat nog tot eind volgend seizoen bij Manchester United onder contract. De coach gaat er naar eigen zeggen vanuit dat hij die verbintenis mag uitdienen. Volgens verschillende Duitse media staat hij ook in de belangstelling van Bayern München, dat nog op zoek is naar een opvolger voor Thomas Tuchel.

Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick hebben al bedankt voor de functie van hoofdtrainer bij de recordkampioen van Duitsland. Ten Hag werkte als trainer van het tweede team bij Bayern München.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen