Oud-trainer Villas-Boas neemt op 7 mei het roer over als voorzitter van FC Porto

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Oud-trainer Villas-Boas neemt op 7 mei het roer over als voorzitter van FC Porto

André Villas-Boas neemt op 7 mei het voorzitterschap van FC Porto over.
André Villas-Boas neemt op 7 mei het voorzitterschap van FC Porto over.LUSA
FC Porto maakte dinsdag de datum en het tijdstip bekend van de inauguratie van de bestuursorganen die afgelopen zaterdag werden gekozen, waar voormalig coach Villas-Boas het opnam tegen Pinto da Costa en werd gekozen tot nieuwe voorzitter van de vice-recordkampioen.

"In overeenstemming met de bepalingen van paragraaf g) van nr. 1 van artikel 62 van de statuten van Futebol Clube do Porto, wijs ik 7 mei 2024 om 12:00 uur in het Estádio do Dragão aan voor de inhuldiging van de bestuursorganen die op de 27e van deze maand tijdens de algemene verkiezingsvergadering zijn gekozen voor de vierjarige periode 2024/2028", staat in de beschikking die is ondertekend door de huidige voorzitter van de algemene vergadering van de club, José Lourenço Pinto.

André Villas-Boas (voorzitter van de Raad van Bestuur), António Tavares (Algemene Vergadering), Angelino Ferreira (Raad van Toezicht en Tucht) en Fernando Freire de Sousa (Raad van Bestuur) zullen dus aantreden, waarmee er een einde komt aan de vier decennia dat Jorge Nuno Pinto da Costa aan het roer van Porto heeft gestaan.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen