Leicester stelt voormalig doelman ManCity en Chelsea aan als assistent-coach

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Leicester stelt voormalig doelman ManCity en Chelsea aan als assistent-coach

Willy Caballero in actie als keeper van Southampton
Willy Caballero in actie als keeper van SouthamptonProfimedia
Leicester City heeft voormalig Manchester City en Chelsea-doelman Willy Caballero aangesteld als assistent-coach van Enzo Maresca, zo maakte de Championship-ploeg zondag bekend.

De 41-jarige voormalige international van Argentinië speelde vanaf 2014 drie seizoenen voor City voordat hij naar Chelsea ging en vier jaar doorbracht op Stamford Bridge. Caballero begint aan zijn eerste trainersperiode na een periode van 18 maanden bij Southampton.

" Dank aan Caballero voor zijn diensten tijdens zijn periode bij de club. De keeper is na het aflopen van zijn contract bij SaintsFC aan de slag gegaan bij LCFC (Leicester) als assistent-coach", aldus Southampton in een bericht op Twitter.

De winnaar van de League Cup, FA Cup, Champions League en Europa League wordt de vijfde aanwinst voor Maresca's staf na een spelerscarrière van meer dan twee decennia.

Maresca vertrok als assistent-trainer onder Pep Guardiola bij drievoudig winnaar City en tekende een driejarig contract bij Leicester. Het team begint hun Championship-campagne thuis tegen Coventry City op 6 augustus.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen