Rondje langs de banen ATP: grote namen door in Hamburg, verrassingen in Atlanta

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Rondje langs de banen ATP: grote namen door in Hamburg, verrassingen in Atlanta

Rothenbaum Stadion in Hamburg
Rothenbaum Stadion in HamburgProfimedia
Titelverdediger Lorenzo Musetti kende geen enkel probleem met de Zweed Elias Ymer. In de eerste ronde van het Hamburg European Open won de Italiaan met 6-4, 6-1.

De als derde geplaatste Musetti verzilverde vijf van de zes breakpoints die hij kreeg. Musetti won tevens 76.5% (26 uit 34) van de punten op zijn eerste service.

De nummer vier op de plaatsingslijst, Alexander Zverev, kende eveneens geen moeite met de Slowaak Alex Molcan, het werd 6-3, 6-0. Yannick Hanfmann boekte een 4-6, 6-2, 4-2 zege na de opgave van zijn tegenstander Francisco Cerundolo

Nummer zeven op de plaatsingslijst, Alejandro Davidovich Fokina, was met 2-6, 7-5, 6-2 te sterk voor Pedro Cachin. De als achtste geplaatste Serviër Miomir Kecmanovic haalde het niet, hij verloor van zijn landgenoot Dusan Lajovic.

Cristian Garin, Arthur Fils, Maximilian Marterer, Jozef Kovalik en Zhizhen Zhang bereikten ook de tweede ronde.

Plava Laguna Croatia Open Umag

Zsombor Piros boekte een uitstekende 6-3, 6-4-zege op de als vijfde geplaatste Christopher O’Connell in de eerste ronde in Umag, waar slechts twee wedstrijden werden afgewerkt wegens regen.

De Hongaarse Piros won 76.9% (30 uit 39) van de punten op zijn eerste service en redde alle vier de breakpoints die hij terugkreeg.

Nummer zeven op de plaatsingslijst, Matteo Arnaldi, was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Jesper de Jong. Het werd 6-3, 6-2 voor de Italiaan, die ook 76.9% (20 uit 26) van de punten op zijn eerste service won.

Atlanta Open

In Atlanta werd Jordan Thompson verrast door de Japanner Kei Nishikori, die 439e staat op de wereldranglijst, het werd 7-6 (5), 7-6 (5).

Zesvoudig kampioen John Isner verloor met 3-6, 7-6 (4), 7-6 (3) van de Duitser Dominik Koepfer

De Fransman Ugo Humbert versloeg zijn landgenoot Constant Lestienne met 4-6, 7-5, 7-5.

De als zesde geplaatste Ben Shelton werd uitgeschakeld door Juncheng Shang: 6-4, 6-4.

Christopher Eubanks, Maxime Cressey, Yibing Wu en Brandon Nakashima bereikten ook de tweede ronde.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen