Geen Tsitsidosa meer: tenniskoppel Badosa en Tsitsipas beëindigt hun relatie

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Geen Tsitsidosa meer: tenniskoppel Badosa en Tsitsipas beëindigt hun relatie

Er is een einde gekomen aan Tsitsidosa
Er is een einde gekomen aan TsitsidosaProfimedia
Voormalig nummer twee van de wereld Paula Badosa heeft geen relatie meer met collega-tennisser Stefanos Tsitsipas na bijna een jaar samen in de schijnwerpers te hebben gestaan.

Badosa en Tsitsipas maakten hun relatie officieel op social media tijdens de laatste editie van Roland Garros en werden vaak gezien bij elkaars wedstrijden, terwijl ze ook foto's plaatsten op hun gezamenlijke Instagram-account. Maar Badosa, die is gezakt naar nummer 126 van de wereld door een reeks blessures die haar carrière geen goeds doen, zei dat het sportkoppel, door fans Tsitsidosa genoemd, op vreedzame wijze uit elkaar is gegaan.

"Na zorgvuldige overweging en vele gekoesterde momenten samen, hebben Stefanos en ik besloten om in alle vriendschap uit elkaar te gaan," schreef Badosa in een Instagram-bericht. "We hebben een reis gedeeld vol liefde en leren, en het is als vrienden met enorm wederzijds respect dat we er nu voor kiezen om verder te gaan op onze eigen paden.

Nieuw hoofdstuk

"We zijn dankbaar voor de steun van onze vrienden, familie en iedereen die deel heeft uitgemaakt van ons verhaal. Nu we de overgang maken naar dit nieuwe hoofdstuk van ons leven, blijven we elkaar niets dan het beste wensen in al onze inspanningen."

Voormalig Roland Garros-kwartfinaliste Badosa zei onlangs dat artsen haar hadden verteld dat het moeilijk zou worden om haar carrière voort te zetten vanwege haar chronische rugpijn. Tweevoudig Grand Slam runner-up Tsitsipas ging vorige maand in de openingswedstrijd van de Madrid Masters onderuit, maar de Griek heeft een goede vorm op klei.

Hij won de Monte Carlo Masters en eindigde als tweede in Barcelona om zich op te maken voor Roland Garros, dat op 26 mei van start gaat.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen