MNF: hele vervelende avond voor Jaguars die wedstrijd en Lawrence verliezen

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

MNF: hele vervelende avond voor Jaguars die wedstrijd en Lawrence verliezen

Trevor Lawrence baalt na het oplopen van zijn blessure
Trevor Lawrence baalt na het oplopen van zijn blessureProfimedia
Jake Browning van Cincinnati gooide voor 354 yards en een touchdown tijdens de 34-31 overwinning na overtime op Jacksonville, dat quarterback Trevor Lawrence met een blessure zag uitvallen.

Browning startte voor de tweede keer in de NFL en liep ook een touchdown binnen voor de Bengals, die na een field goal van 48 yards van Evan McPherson een 6-6 record hebben. Voor de Jaguars was het een desastreuze wedstrijd, want naast het feit dat hun record naar 8-4 zakte, verloren ze ook hun drijvende kracht dit seizoen, Lawrence

Jaguars-tackle Walker Little ging aan het einde van het vierde kwart onbedoeld op de enkel van Lawrence staan terwijl die onderuit ging na een sack. Lawrence probeerde op te staan, maar tot zijn eigen frustratie lukte dat niet. Met hulp van de medische staf kon hij uiteindelijk staan en richting de kleedkamer lopen. Na de wedstrijd liep hij op krukken. Jaguars-coach Doug Pederson zei dat het niet duidelijk is hoe ernstig de blessure is.

Voor zijn blessure had Lawrence 22 van zijn 29 passes aan laten komen voor 259 yards en twee touchdowns. Bovendien liep ook hij zelf een TD. Browning, die de vervanger is van de geblesseerde Joe Burrow, liet 32 van zijn 37 passes aankomen en stuurde bij McPhersons winnende field goal een drive van 42-yard aan. C.J. Beathard kwam Lawrence vervangen en gooide 63 yards uit negen van zijn 10 passes.

De Jags stonden met 31-28 achter toen Beathard een drive van 53-yard dirigeerde en Brandon McManus een field goal van 40 yard maakte en de stand met nog 30 seconden officiële speeltijd gelijk zette. Jacksonville had het eerste balbezit in overtime, maar hun drive liep vast, waardoor Cincinnati de kans kreeg voor het slotwoord.

Ja’Marr Chase ving 11 passes voor 149 yards, inclusief een 76-yard touchdown die Cincinnati vroeg in het derde kwart op een 21-14 voorsprong zette. Cincinnati’s Joe Mixon rende 68 yards en had twee touchdowns - allebei in het tweede kwart. “We hebben ervoor moeten werken,” liet Browning weten. “We moesten zelfs overwerken, maar ik vond ons offensief een complete wedstrijd spelen en de verdediging deed zijn werk wanneer het nodig was.”

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen