Spelen met vader LeBron is geen prioriteit van Bronny James richting de draft

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Spelen met vader LeBron is geen prioriteit van Bronny James richting de draft

Bronny James wil graag zijn eigen ding doen
Bronny James wil graag zijn eigen ding doenProfimedia
Bronny James, de zoon van basketbalicoon LeBron James, geeft op dit moment niet veel om het vooruitzicht om zich bij zijn beroemde vader in de NBA te voegen. "Ik zou blij zijn als ik de competitie zou halen in plaats van te denken aan spelen met mijn vader. Dat is niet mijn mentaliteit, helemaal niet. Ik probeer gewoon mijn werk te doen en te zien waar dat me brengt," zei de 19-jarige guard dinsdag op de NBA Draft Combine, een soort scoutingclub.

Bronny James staat ingeschreven voor de draft, de grote talentenjacht, van 26 en 27 juni. Er gingen onlangs geruchten dat NBA-teams hem zouden kunnen selecteren zodat LeBron James ook naar hen zou willen verhuizen. Het contract van de 39-jarige forward bij de Los Angeles Lakers loopt af, maar James heeft een optie voor een eenjarige verlenging. In voorgaande jaren had de viervoudig NBA-kampioen aangegeven graag nog met zijn zoon te willen spelen aan het einde van zijn carrière.

Vergelijkingen met vader zijn vervelend

Intussen wil Bronny, eigenlijk LeBron James Jr., dat zijn persoon los van zijn vader wordt gezien: "Bronny was gewoon een bijnaam die ik kreeg toen ik jonger was. Maar alles wat met mijn vader te maken heeft, proberen mensen met mij te associëren - en met alle buitengewone dingen die hij heeft bereikt. Ik heb nog niets bereikt, dus ik heb het gevoel dat er een kloof moet zijn tussen Bronny en LeBron."

In juli vorig jaar kreeg Bronny een hartstilstand tijdens een training, vijf maanden later stond hij weer op het veld en speelde hij een gemengd debuutseizoen op de universiteit van Zuid-Californië in Los Angeles. Hij heeft nu tot 29 mei de tijd om te beslissen of hij wil blijven of terug wil naar de universiteit.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen