NFL maakt duels in Londen en München bekend: Rodgers naar Londen, rookies op reis

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

NFL maakt duels in Londen en München bekend: Rodgers naar Londen, rookies op reis

De Jacksonville Jaguars spelen in oktober opnieuw op Wembley
De Jacksonville Jaguars spelen in oktober opnieuw op WembleyAFP
De NFL heeft de duels in Londen voor het komende seizoen bekendgemaakt. Onder meer Aaron Rodgers, Caleb Williams en de illustere New England Patriots mogen zich opmaken voor wedstrijden in het Verenigd Koninkrijk. Ook de wedstrijd in Duitsland is bekendgemaakt.

Zoals elk jaar mogen de Jacksonville Jaguars Londen weer hun tweede thuis noemen. En net als in 2023 verblijven de Jags twee weken op rij in Londen: de Chicago Bears van Caleb Williams, de eerste pick uit de afgelopen NFL Draft, worden de tegenstanders in de zesde speelronde (13 oktober). Dit duel zal worden afgewerkt in het Tottenham Hotspur Stadium.

Drake Maye’s New England Patriots, die Maye als derde kozen in de draft, spelen de daaropvolgende week, op 20 oktober, tegen de Jaguars op Wembley Stadium. 

Het Londense geweld begint echter al in speelronde 5, op 20 oktober, met een duel tussen Aaron Rodgers’ New York Jets en de Minnesota Vikings van superster Justin Jefferson en rookie QB J.J. McCarthy, die in april als tiende werd gekozen door de Vikings. Ook dit duel zal in Tottenham Hotspur Stadium worden gespeeld.

Het volledige internationale schema van de NFL
Het volledige internationale schema van de NFLX/@NFL

New York's 'German Giants'

Speelronde 10 is wanneer de NFL weer in Duitsland neerstrijkt. De New York Giants en Carolina Panthers nemen het op 10 november tegen elkaar op in de Allianz Arena te München. 

Het allereerste internationale geweld vindt al veel eerder plaats. Op 6 september spelen de Green Bay Packers en Philadelphia Eagles het eerste NFL-duel ooit in Brazilië. São Paulo is het decor voor het duel tussen quarterbacks Jordan Love en Jalen Hurts.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen